header

header

16 juli 2012

Vardag igen....

.... Jepp, i dag var det slut på årets första semesterperiod och dags att gå upp och bege sig till jobbet igen. Inte så farligt då jag bara ska jobba en vecka men ändå..... Visserligen blev det en kort sväng på själva jobbet. Detta då jag blev riktigt risig i går kväll och fick en feber som uppgick till hela 39 grader! Var inte särskilt kaxig då kan jag lova. Eftersom lönerna ska betalas ut oavsett om jag är frisk eller inte blev till att jobba hemifrån i stället. Det flöt dock på och ordnade sig bra, så det känns skönt!

Solen tittade fram och värmde gött på altanen. Satt ute ett litet tag, inte det smartaste att göra men man är ju nästan desperat när solen väl visar sig :). Jag och sambon fick en go stund där ute när vi lyssnade på en av årets sommarpratare, Petter Soldalen. Riktigt intressant och underhållande var det. Jag gillar verkligen att lyssna på Sommar. 
Fina pioner från vår trädgård.

I kväll blir det till att ta det lugnt och försöka kurera sig (suck). Sambon är i väg och hyr film så i kväll blir det filmtajm här på Arturs gata :).

Hoppas alla har en trevlig kväll & en bra sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!