header

header

1 juli 2012

Juli.

Första dagen i juli har till större delen tillbringats hemmavid med en och annan utsvävning. Lite plock och fix i huset i morse följdes av ett träningspass på racern. Motvind och motivationsbrist gjorde att det inte blev något höjdarpass men jag tog mig runt den tänkta rundan och är nöjd med det.

Tack vare telefonsamtal och sms från några vänner åkte jag och Emma på en spontantur till Säterdalen och såg på minicirkus. Vet inte om det var så mycket att hänga i julgranen men vi fick i alla fall en trevlig utflykt, fika och umgås med goda och härliga vänner!


Hemma igen släppte jag av Emma hos sambon och drog till Kupolen. Hade några ärenden att ta tag i och jag tror jag fixade det mesta som jag tänkt. Skönt att ta tag i sådana saker och framför allt skönt att få göra det ensam - det går liksom lite lättare och fortare då :).

I kväll har jag fastnat i en film på TV 4 film: The Queen. Har länge velat se den och jag måste erkänna att jag tycker den är helt ok. Nu ska jag koncentrera mig på resten av filmen!

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!