header

header

15 juli 2012

Rullskid- & golfpremiär!!!

Det ska onekligen börjas i tid! I dag drog sambon ut rullisarna och tog fram Emmas skidpjäxor och stavar ur förrådet. Vips var rullskidpremiären avklarad :).
Emmas premiär på pappas klassiska rullisar.

Det gick galant och det blev några vändor fram och tillbaka här ute både före och efter lunchen! Hon tyckte det var superrroligt och det gick som sagt långt över förväntan! (Vill poängtera att det INTE är hennes skidtokiga föräldrar som på något sätt övertalat henne att testa utan det här har hon kommit på helt själv).

Efter att mormor och morfar åkt hem så drog sambon och Emma ut till golfbanan för att klara av ytterligare en premiär. Emma testade att svinga golfklubban ute på ranchen och där visade hon tydligt att hon inte ärvt sin mors sinne för bollar (tack å lov säger jag bara :) ).
Betydligt större bolltalang än mamma!

Själv hade jag gärna dragit ut mina rullisar men som jag (tyvärr) kände av i går så har jag blivit förkyld. F-n vad jag hatar att vara sjuk och framför allt inte kunna träna. Men det är bara att hålla sig i skinnet och försöka vila (bläääää) och kurera sig - bara att gilla läget med andra ord.

Nu ska jag göra just det, hålla mig i skinnet och vila. Tänkte flytta upp till min favoritfåtölj och läsa i min bok Bröllopsfixaren av Marita Conlon-McKenna. En riktigt bra bok som man bara vill läsa, läsa och åter läsa :).

Trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!