header

header

13 juli 2012

Emma 5 år!!!

I dag har det varit en speciell dag här på Arturs gata. I dag har våran lilla tös blivit hela 5 år och naturligtvis har detta firats dagen lång.

Firandet började redan klockan 06.00 i morse då födelsedagsbarnet själv deklarerade att hon var vaken och ville bli firad. Hade varit helt ok för min del om jag hade somnat tidigare än klockan 03.00 i morse!!!! Lite småseg var jag allt men det har gått förvånansvärt bra ändå idag med bara 3 timmars sömn. Många paket blev det tillsammans med "skönsång" från mamma, pappa, mormor och morfar. Det var som sagt en stor paketskörd och det var en bra mix av hårda och mjuka paket.

Sen blev det en lååång, seeeeg väntan på att kalaset skulle börja. När skulle gästerna komma egentligen?? När dom äntligen började dyka upp vid klockan 14 då var spänningen på bristningsgränsen. Än en gång fick födelsedagsbarnet massa fina paket. Det som Emma önskat sig mest var My Little Ponnies, Pet Shop´s och en Zhu Zhu Hamster. Allt detta fick hon plus mycket mera och vid dagens slut kunde vi konstatera att Pet Shop-samlingen hade växt rejält från i gårkväll!

Det var en nöjd men trött liten tjej som avslutade sin födelsedag nere vid älven med att fiska med kompisen Hanna. När det slutligen var dags för sängen somnade hon ovaggad :) - precis som det ska vara efter en födelsedag. Det tar på krafterna att fylla 5 år!


Nu ska jag stänga ner för i dag och tackar min lyckliga stjärna för att jag tränade på förmiddagen i dag. Är otroligt trött och jag lär nog somna ovaggad i dag jag med ;). Jag hoppas verkligen att den kommande natten innehåller mer än 3 timmars sömn.

Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!