header

header

26 juni 2012

Slödagar i Fagerås

De första semesterdagarna har jag o Emma tillbringat hemma hos mor o far i Fagerås. Det är så himla skönt att vara här o bara vara. Slippa tänka på matlagning, städning, tvätt utan bara få ta det lugnt o göra som man själv vill. Bara lyxen att ha barnvakt o kunna sticka ut o träna när andan faller på. Att få sitta ner o läsa en bok utan att bli avbruten hela tiden. Det är onekligen guld värt o jag försöker ta vara på den här tiden o slappna av i hopp om att energin ska återvända o stresströskeln ska sänkas.

Det är gött att vara hemma i Fagerås helt enkelt! Har inte bara slappat utan har hunnit med några träningspass (i dag blev det en nostalgirunda på grusvägarna häromkring), ett besök till frissan i Kil (1/2 priset mot det jag betalar i Blge) o naturligtvis ett besök till Karlstad (där det blev några fynd på rean).

Exakt hur många dagar eller hur länge vi stannar här vet jag inte. Tar dagen som den kommer o gör (för en gångs skull) precis det jag känner för! Nu blir det till att ladda för premiär av Allsången o Morden i Midsommer men först ska lillan nattas!
Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!