header

header

27 juni 2012

Nostalgi.

Träningen de senaste dagarna har förutom ren träning inneburit en hel del nostalgi för min del. Eftersom jag är hemma så har jag passat på att köra gamla hederliga rundor. Det är rundor som man förr om åren gnetade runt en hel del men som, av förklarliga skäl, inte körs så ofta nu för tiden.

I går körde jag ett löppass och då sprang jag en gammal "basrunda". Helt underbart att man fortfarande kommer ihåg varenda krök och backe samt hur det kändes när man springer just där :).

I dag dammade jag av min gamla MTB (som numera är min pappas) och drog ut på en annan gammal runda. Flera gånger fick jag nästan nypa mig i armen för så överväldigad blev jag över hur fantastiskt fint det är runt om Fagerås. Varför uppskattade man inte det mera när man bodde här?? Jag bara undrar. Det var hur kul som helst att köra och i dag gjorde jag något som jag inte brukar göra när jag tränar. Jag stannade och fotograferade. Det är svårt att återge hur vackert det var men här kommer i alla fall ett tappert försök. Håll till godo!
Gösjön - här har jag spenderat många timmar.

Ännu mer nostalgi blev det efter lunchen då jag och Emma åkte in till Karlstad och Mariebergsskogen. Åh vilka härliga timmar vi hade där! Vi hann med massa lek, bus, fika, pyssel och att kolla på många djur. Eftersom jag har lite problem med att ladda upp bilder så visar jag bilderna därifrån en annan dag.

Nu dags för nattning!

Trevlig onsdag!


1 kommentar:

  1. Fina bilder och Mariebergsskogen är ju bara så härlig :). Ha det nu fortsatt härligt! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!