header

header

5 juni 2012

Doft av syrén.

Det doftar helt ljuvligt ute nu! Passerade flera syrénbuskar på min promenad på lunchen i dag och jösses vad det luktade gott. Vackert är det också!
Hittade även lite sommarblommor som jag var tvungen att plocka till en bukett: hundkex, midsommarblomster, smörblommor, lupiner & strån.
Det enkla är det vackra.

En lugn eftermiddag har passerat och jag misstänker (läs hoppas) att även kvällen blir likadan. Är nämligen helslut och har noll energi :(. Detta har resulterat att jag för en gångs skull har lyssnat på kroppen och vilat från träning både i går och i dag. Svårt för en träningsnörd som jag men i bland måste man inse vad som faktiskt är bäst. Hoppas känna mig piggare i morgon så det kan bli ett pass då i stället.

I kväll har jag date med tv:n. Sambon är på landskamp i Stockholm och jag tänker passa på att kolla på Top Model och sista avsnittet av Desprerate Housewives. Kommer nog bli en och annan tår som fälls misstänker jag. 

Trevlig tisdag!

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Så lustigt, jag var ute och fotade syréner idag, men eftersom jag inte lyckades föra över bilderna så blev det inget "syrén-inlägg" för mig idag :). Bra gjort av dig att lyssna på kroppen så hoppas jag att du är piggare imorgon! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!