header

header

15 maj 2012

Regn.....

Efter regn kommer........ mera regn verkar det som, tyvärr. Trodde på ett litet väderomslag i dag när solen faktiskt vågade sig fram en stund i eftermiddags. Det skulle jag inte ha gjort. Det dröjde inte allt för länge innan det kom små vattendroppar från himlen igen. Suck! När ska det sluta regna egentligen??

Annars har det väl inte varit någon höjdardag precis. Emma har inte varit på humör, jag har inte varit på humör. Då är det inte svårt att räkna ut hur vår eftermiddag har sett ut. Men det som är skönt är att man kan stryka ett streck över eländet och tänka på att i morgon är en ny dag och nya möjligheter! Måste tänka positivt och fokusera på de roliga saker vi har att se fram emot framöver!

Usch, fick just lite dåligt samvete. Övertalade sambon att sticka ut på ett cykelpass för jag trodde han skulle klara sig undan regnet. Kan meddela att det gjorde han inte......

I dag måste jag erkänna att jag har fallit för en reklam. Har hört så mycket bra om en riktig mirakelkräm, Miracle Skin Protector från Garnier och eftersom den fanns på Ica var jag ju tvungen att köpa ett eget exemplar när jag var och handlade. Testade den när jag kom hem och jag tror faktiskt att den gjorde lite skillnad. Tyckte nog att huden fick en bättre lyster och att den såg lite bättre ut! Ska definitivt ge den här hudkrämen en rejäl chans!


En produkt som verkar hålla vad den lovar. 80 spänn på Ica. Kan vara värt att testa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!