header

header

25 maj 2012

Nu så...

.....är vi äntligen här!!!!!! Vågade nästan inte tro det men när vi vaknade upp i morse så var vi hyfsat ok både Emma och jag. Bara att packa i bilen, hämta upp vårt resesällskap och åka iväg :-). Vaknade dock väldigt tidigt av en geting som inte kom in en utan två gånger och det skulle han nye ha gjort. Andra gången den envisades med att surra runt inne hos oss gick den ett grymt öde till mötes och den surrade inget mera kan meddelas! Eftersom jag var vaken så åt jag en lätt frukost och stack sen ut på ett träningspass på racern. Vilken lyx att susa fram i princip ensam i ett nyvaket landskap - kallas visst livskvalitet.

 Efter en lååång och varm resa kom vi till slut fram till stugan. Här fläktade det gött, solen värmde och mor och far var här. Dom åkte dock tillbaka till Fagerås i eftermiddags men det var ändå kul att träffa dom en liten stund. Många saker har hunnits med: det har lekts, gjorts pärlplattor, klätts ut, ritats, åkts en tur med lilla roddbåten och sen har jag tagit årets första dopp!! Trodde faktiskt att det skulle vara apkallt men i stället var det superskönt- nästan så det inte svalkade alls!


Nu blir det till att njuta av en vacker kväll och förbereda sig för fiskepremiären i morgon (tur att jag har Kerstin med som kan både sätta på mask och ta av fisk ;-) ).

Trevlig fredag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!