header

header

4 maj 2012

LIten fashionista & småpanik.

Inte mycket som har gått rätt när det gäller mitt klädval inför helgens bröllop. Skorna jag köpte var förstora (insåg jag när jag kom hem) så det var bara att åka ner och hoppas på att dom fanns kvar i min storlek - och det gjorde dom! Någon som genast skulle sätta på sig "klackskorna" var naturligtvis Emma och hon var mycket nöjd och undrade om hon minsann inte såg ut som 5 år nu :).


Fick även för mig att jag skulle pröva klänningen jag tänkt ha på mig och det var väl en himla tur att jag gjorde det för den hade nämligen blivit för stor - j-vla matförgiftning! Så det var bara att sätta lillan i bilen och i ren panik springa runt på Kupolen, in och ut ur varenda affär innan jag till sist hittade en klänning som jag kunde tänka mig. Så klockan 17 i dag var kläderna till helgens bröllop klara. Jag som tyckte att jag hade börjat och varit ute i god tid. Där fick jag för det ......

Masade mig i alla fall ut på ett löppass i kväll, mest för att rensa huvudet och även om det var en ren plåga så var det skönt efteråt.

Nu blir det till att ladda inför bröllopet i morgon där vi inte enbart är gäster utan även ska stå för dukningen!

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!