header

header

17 maj 2012

Kristihimmelfärds.

04.50 - då hade jag vridit mig färdigt och flyttade ner i soffan framför tv:n i stället. Försökte somna om men se det gick inte! I stället låg jag och kollade på E - news och The Bachelor - after the rose cermony. OMG vilket skitprogram men det hjälpte mig att fördriva tiden i morse i alla fall.

Var bland de första och handlade på Ica i morse vid kl 8 och när jag kom hem meddelade den lilla att hon ville baka chokladbollar. Det var bara att plocka fram ingredienser åt henne och sätta i gång. Det enda jag behövde hjälpa henne med var att läsa hur mycket det skulle vara av allt - resten fixade hon själv. Hon t.o.m. diskade upp efter sig :).



Goda chokladbollar made by Emma.

Innan lunch hann vi i väg till några kompisar som har en liten bebis som fyller 1 månad på måndag. Herre jösses vad söt hon är! Fick hålla henne och det var längesen man höll en så liten. Efter lunchen var det dags att ränna lite till. Det var familjen Bingman vi hälsade på och det blev lek för de små, härlig tid att prata för de vuxna och fika för alla utomhus - härligt!

I kväll blev det en löptur för min del men den kan jag gärna glömma bort. Något är fel i kroppen men jag vet inte vad det är. Tråkigt är det hur som helst och jag hoppas att det väder snart.

Snart dags för ett nytt avsnitt av Revenge veckans höjdpunkt i tv-tablån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!