header

header

10 maj 2012

Hälsokontroll & Matkasse.

I dag har jag varit på hälsoundersökning och det gick faktiskt väldig bra! Jag hade förbättrat mina testvärden sen i fjol och det är ju alltid kul när det går åt rätt håll med just hälsan! Träffade en riktigt bra sköterska och vi satt och pratade om allt möjligt. Bland annat så diskuterades min inställning till att laga mat - att jag tycker att det är fantastiskt skittråkigt (för att prata i klartext). Vi kom gemensamt fram till att jag ska beställa och testa en matkasse. Har varit på väg att göra det vid flertalet tillfällen men hemma på lunchen bestämde jag mig. Nu ska jag minsann ta tag i matlagningen här hemma och därför har jag beställt Linas matkasse. Vi får väl se om matlagningen kan bli bättre när man inte behöver tänka ut vad man ska laga och när man har allt hemma när man väl ska fixa käk. Det är då helt klart värt ett försök!

Annars är det lediga dagar för mig och lillan igen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men i morgon ska vi i alla fall vara barnvakt åt en liten go 1-åring! Vi har passat henne kortare stunder förut och då har det gått bra. I morgon ska vi passa henne betydligt längre och då hoppas jag att det går lika bra då också.

Nu ska jag försöka att uppbåda tillräckligt med kraft för att dammsuga här hemma - fy va tråkigt men ack så välbehövligt. Kvällen bjuder väl inte på något särskilt spännande men träning och att kolla på Let´s Dance ska det väl bli.


Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!