header

header

24 maj 2012

Äppelbit mellan tänderna.

I dag när jag var uppe och fixade kom Emma plötsligt in och ropade: Mamma, kan du hjälpa mig? Jag har fått en äpplebit mellan tänderna. Det var bara att stövla ner och hjälpa till. När jag kom ner såg jag Emma stå nere i hallen med hela äpplet hängandes ur munnen!!! På något vis hade hon lyckats kila fast pinnen på äpplet mellan sina nedre framtänder (ja, hon har lite glest mellan tänderna). Lyckades till slut få loss pinnen och det blev lite gråt - det var ju inte helt smärtfritt att få bort den...... Begriper inte hur hon kom på denna briljanta idé men jag tror  nog att hon lärde sig att det inte går så bra när man pillar ner pinnar mellan tänderna.

Annars har denna dag sett ut som de flesta andra denna vecka. Ett ständigt pusslande för att få jobb och vab att gå ihop. Där emellan ska man hinna med allt annat som ska göras. Sömnen har ju heller inte varit den bästa även om det är sambon som dragit det tyngsta lasset. Puh, säger jag bara. Fler sådana här veckor vill jag inte ha men Emma är mycket bättre och det är ju det som är huvudsaken.


I morgon är det meningen att jag och Emma ska åka till stugan! Vi ska åka till de norra delarna av Värmland tillsammans med våra vänner Tilde och Kerstin - en riktig tjejhelg! Väskorna är packade och reslusten är på topp.  Det är en resa som vi sett fram emot allihopa så jag hoppas verkligen att den blir av men jag vågar inte ropa hej ännu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!