header

header

17 april 2012

Tisdag

Äntligen har jag rört på mig!! Inget halsont i dag så jag satte mig på spinningcykeln med varma träningskläder och trampade ett tag. Jösses va gött det var! Både att få röra på sig och få svettas lite - vi värderar alla olika saker högt här i livet ;).

Under tiden jag satt och trampade fick Emma se på tv. Jag kollade med henne emellanåt vad hon pysslade med och varje gång svarade hon. När jag nästan var färdig ropade jag en gång till och denna gång fick jag inget svar..... hmm.... Gick in och där låg hon och sussade så sött i soffan och klockan var nyss slagen sex. Jag chansade och lät henne sova vidare, vilket hon fortfarande gör. Jag tror dock inte att min "tur" med en egen-kväll kommer hålla i sig. Misstänker starkt att lillan kommer vakna snart och då får vi se hur länge man får vara vaken i kväll......

Annars har den här dagen rusat iväg. Full fart på jobbet och full fart här hemma. Först fick Emma och jag finbesök av Fredda och Tuva Östberg. Sen var vi inne en sväng hos våra grannar (som också heter Östberg). Så fastän sambon inte är hemma så har vi inte varit ensamma Emma och jag :).

I dag fick jag förresten en väldigt trevlig överraskning med posten från min snälla mamma! Tusen miljoner tack mamma! Finns inte ord för att beskriva hur glad jag är för att jag har dig.

Nu väntar Top Model - All stars och sen ett nytt avsnitt av Desperate Housewives.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!