header

header

27 april 2012

Hur svårt kan det va??

Sitter just nu och morrar, fnyser, muttrar och gör allt för att inte gå i taket alternativt explodera. Är så irriterad så jag kan tänka mig att jag har ett stort svart moln ovanför mitt huvud samt att det kommer grön rök ur mina öron. Vad kan det då vara som har orsakat detta tillstånd hos undertecknad? Ja man kunde ju tro att det är en megastor katastrof som inträffat men det är det egentligen inte.

Det som hänt är att jag varken har eller hittar några skor att ha på mig på bröllopet nästa helg. Nu kan man ju tycka att jag borde varit ute i mer god tid och kommit på detta innan det bara är en vecka kvar men det kan man ju lugnt konstatera att så är inte fallet. Blir så trött på mig själv emellanåt men mitt fokus har legat på att hitta en klänning och det har jag ju gjort men nu vet jag inte om jag verkligen vill ha den eller inte. SUCK! F-n va drygt det är att vara en så här velig person när det kommer till finare kläder. Kan i och för sig bero på att jag varken är en klännings- eller fina skor människa. Nej, jeans, en tröja och ett par sneakers ska det vara - då trivs jag som bäst. Visst är det kul att klä upp sig emellanåt men då vill man ju känna att man trivs i kläderna och att man är nöjd.

Som ni hör så har jag lite att sätta tänderna i de närmaste dagarna. Borde sticka ut och rensa hjärnan och bli på bättre humör med en löptur men jag tror jag sparar det till i morgon i stället. Känner att det gott kan räcka med ett pass denna fredag. Körde styrka i morse och det är ju inte fy skam det heller.

Nu ska jag se om jag kan få med mig lillan från grannarna och sen ska jag gotta mig åt ett nytt avsnitt av Vampire Diaries. I morgon fortsätter jakten på ett par svarta, högklackade skor med rund tå i skinn.......

På återhörande!

1 kommentar:

  1. Carina! Det låter som att jag ska komma hem till dig och välja ut ett par fina skor som jag är helt övertygad om att de redan finns i din garderob. Kom ihåg mitt motto: snabba beslut gör bröllop roligare! KRAM!!! Ps. du får komma i avklippta jeans chorts om du vill

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!