header

header

9 april 2012

Halsont & storrensning.

Jaha, då var det dags igen. Vaknade med halsont i morse och mina farhågor från i går hade besannats :(. Ingen drömsituation precis och humöret har väl inte varit på topp för att vara ärlig. Har tillbringat en stor del av dagen i ryggläge i gästrummet och under en varm filt. Har börjat på en ny bok så det positiva med detta är väl att många sidor har hunnit vändas.

Helt stilla har jag ju inte varit, då skulle jag ha varit riktigt dålig. Blev inspirerad av sambon som började rensa sina garderober i morse. Egentligen orkade jag inte men det dåliga samvetet tog över och snart var även jag i full gång. Jag var brutal i mitt rensande och det var många saker som slängdes och rensades ut (vill dock poängtera att jag inte slänger bort kläderna utan skänker bort dem till bättre behövande). Så himla skönt att gå över allt och verkligen göra sig av med det som inte längre används!

När jag var klar med garderoberna gick jag över till nattduksbordet (där jag av någon anledning sparat många konstiga saker. Varför?? Ingen aning). Efter det gick jag loss i linneskåpet och badrumsskåpen och rensade, rensade och åter rensade. Det var verkligen no mercy som gällde i dag och skuffen på Audin är numera knökfull :).
Resultatet från dagens rensning!

I morgon är det dags för jobb igen så det gäller väl att försöka kurera sig så man orkar med morgondagen. Lillan får vara hemma från dagis - igen - då hon fortfarande hostar som en tok. Börjar allvarligt bli less på alla dessa sjukdomar som härjar här på Arturs gata. Men till slut ska det väl vända även för oss.

Nu blir det till att gotta sig i intrigerna mellan familjerna Ewing och Barnes i Dallas på TV 4 Guld!

Trevlig annandag!

2 kommentarer:

  1. Är jag en "bättre behövande" av dina gamla paltor:o)? Kram Bodil

    SvaraRadera
  2. Hi hi, nej nu var det faktiskt andra jag tänkte på :) MEN jag har lagt undan en grej som är helt ny och som jag tror passar bättre på dig än på mig. Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!