header

header

22 april 2012

Gårdagen.

I går gjorde jag ju ett försök att hitta en klänning och jag kan meddela att försöket gav utdelning!! Till slut, när jag varit nere på stan i diverse butiker, så åkte jag till Kupolen och efter x antal provningar i olika affärer så fick jag en ingivelse att gå in i en butik där jag ALDRIG handlar annars. Och den manövern visade sig ge resultat! På ett ställ där bara hängde den!!!!! Lita på att jag blev glad (hade nästan gett upp och var på väg hem). Så nu tror jag att outfiten till bröllopet är fixad. Nu är det bara själva solbrännan som ska ordnas...... :).


Min klänning! Marinblå & prickig.

I övrigt hade jag en väldigt effektiv lördag och sådana dagar gillar jag - när man känner att man har energi som räcker och blir över (det var ju ett tag sen det hände.....). Först blev det ett bra pass på spinningcykeln, klänningsjakt och efter lunchen storstädning av hela huset. Älskar när det luktar gott av rengöringsmedel och nyvädrade mattor i hela huset!

Kom på mig själv att jag inte ens var trött när jag skulle gå och lägga mig och till stor del tror jag det beror på att jag åter har börjat äta Mivitotal. Den här gången valde jag Mivitotal Sport och den är så asäcklig att det inte är utan att jag ångrar mitt val. Men envis som man är så ska skiten ner! Med hjälp av att hålla för näsan, svälja och därefter dricka ett stort glas vatten så går det men det är inte gott.

Nu är det söndag och denna dag tänkte jag inleda med ett löppass i skogen! Som jag har längtat!!

På återhörande!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    På tal om shopping...såg att det var länge sedan du köpte dina Minnitonkas men kommer du möjligtvis ihåg vilken sida du beställde ifrån?

    Hoppas på svar!
    Caroline

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Caroline!

      jag köpte dem faktiskt på Blocket.

      Lycka till med letandet!

      Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!