header

header

13 mars 2012

Vår?

Nu känns det det som att det är vår i luften. Till och med jag måste erkänna det och i dag kom cykeln ut för första gången i år. Emma ville cykla lite och öva så vi cyklade några varv runt kvarteret. 4 stycken blev det men sen tyckte jag att det räckte med tanke på att hon inte är helt frisk. Vi delade inte samma uppfattning kan meddelas :).

Vi var faktiskt ute större delen av eftermiddagen och jag gick loss i trädgården och klippte ner allt som var visset och fult. När jag var färdig insåg jag att planteringen på farstukvisten från i höstas såg för j-vlig ut så det blev en tur till affären. Hemma igen planterades påskliljor och pärlhyacinter så nu ser det lite bättre ut utanför dörren :). Måste erkänna att det faktiskt ska bli lite kul att börja gräva och rota i jorden snart igen!

Lite vårfägring på farstukvisten!

Eftersom mina vader/nedre delen av baksidan benen inte riktigt är sig själva efter liiite för många löppass på asfalt och jag att jag dessutom börjar känna mig lite krasslig blir det till att vila från träning i dag :(. Känner mig inte direkt lycklig över det, utan rent utav riktigt sur, men så är det i bland - bara att gilla läget.

Kan även meddela att jag äntligen fått läsa så pass mycket i min bok att jag kommit in i den spännande handlingen. Det lönar sig att vara envis :).

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!