header

header

16 mars 2012

Träning, turåkning & träning.

I dag har det verkligen varit en dag helt i min smak - strålande sol och massa skidåkning. I morse var sambon ute och åkte skaråkning och sen blev det min tur att ge mig ut tillsammans med Malin på ett skidpass - nypistat och superfint! Även Emma passade på att ta sig ett skidpass uppe på stadion tillsammans med pappa, Jonas & Sixten. Många vändor fram och tillbaka blev det :).
Emma & pappa stakar på.

Vädret var strålande så efter lunchen beslöt vi oss för att ta oss en tur på skidorna till Fryksås och fika. Måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till att Emma skulle orka åka tur och retur (3,5 km var det och riktigt kuperat) men det gick hur bra som helst. Tror nog att det var våfflan med grädde och sylt som drog ganska rejält på ditvägen. Även hemvägen gick superbra och när man varit så här duktig fick man naturligtvis lite belöning i form av godis fastän det inte var lördag. Kan för övrigt meddela att den lilla somnade ovaggad i kväll :).

Utsikt från Fryksås - närmast Orsasjön. Överst skymtar Siljan.

När vädret var så fint så kunde jag inte hålla mig utan var tvungen ut på ett till pass på kvällen. Klassiskt den här gången - inget vidare fäste men det gjorde inget - fick helt enkelt staka i stället. Kvällen tillbringade vi hemma i stugan och ingen orkade vara uppe speciellt länge efter en heldag ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!