header

header

14 mars 2012

Snart så...

.... är den här veckan slut och vi ska åka i väg en sväng. Tjohooo! Vågar inte riktigt tro på det förrän vi faktiskt sitter i bilen och är på väg men det verkar som att vi kommer i väg. Känns redan som om jag tagit semester och det är väl inte helt optimalt eftersom jag har lönekörning i morgon så det gäller att bita ihop några timmar till i morgon :).

Den här onsdagen har det varit minst sagt fullt upp. Jobbade på förmiddagen och när jag kom hem började jag packa. Man lär ju tänka till lite när man inte bara har sig själv att packa till. Tror jag har läget under kontroll nu men sambon får se till att skidor, stavar och valla är med. Sen har jag och Emma varit barnvakt till våra kompisars lilla goa tjej på snart 1 år! Det gick hur bra som helst och Emma var så himla snäll mot henne. Hon lånade glatt ut sina leksaker och lekte med Tuva. När det var mellisdags var det en stolt Emma som hjälpte till att mata Tuva. Ja, det gick som sagt jättebra och det var så kul att se hur mycket Emma tycker om denna lilla härliga tjej :). När jag frågade henne om hon skulle vilja ha en lillebror eller lillasyster (inte för att detta är aktuellt) så meddelade hon att: Ja det kunde väl va kul men det går lika bra med en hund, häst eller katt.

I kväll var jag och lillan ensamma här hemma och vi tog det ganska lugnt eller kanske inte. Jag körde ett ganska hårt pass på spinningcykeln följt av lite styrka. Är ganska mör och trött i kroppen nu men det är bara skönt.

Nu ska jag ladda för Fredrik Lindströms program om dialekter som kommer nu vid klockan 21. Först ut är en dialekt som ligger mig varmt om hjärtat, värmländskan och dä ska bli så gött å få höre litte rektigt tôl i tv:n.

Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!