header

header

26 mars 2012

Påskpyssel.

Måndag igen och i dag for vi direkt till kompisar efter dagis. Hade bestämt med våra vänner Tilde & Kerstin att vi skulle ses och påskpyssla lite i dag. Barnen var i extas och det pysslades med blixtens hastighet: ägg till riset målades, påskägg till godiset målades och påskbrev målades. Där emellan hanns det också med att hoppa på studsmattan, busa, gosa med Teusa (Tildes hund), leka och fika! Vi hade en riktig kanoneftermiddag i Barkargärdet - tack Tilde & Kerstin!


Lyxfika hos Tilde & Kerstin!


Mys med Teusa!

Hemma igen fick jag ett ryck och rensade och organiserade bland våra pysselgrejer. Kan lova att det var välbehövligt men nu ligger allt i ordning i burkar och lådor. Får väl se hur länge det varar......

Nu i kväll är det stora premiärer på g! Den första kommer snart att ske i form av ett löppass i skogen!!!!!! Som jag har väntat, fy fasen va gött det ska bli att åter kunna springa där (gäller att passa på nu innan sattygen börjar komma fram igen)! Är så himla less på att springa på åkarar och asfalterade vägar men nu är det förhoppningsvis slut på det! The forest - here I come!!!! :).

Senare i kväll blir det ytterligare en premiär (i alla fall för sambon). Jag har nämligen varit och införskaffat Breaking Dawn - part 1. Nu slipper han inte undan - i dag är kvällen vigd åt romantik och vampyrer (he he).

Nu ska jag svida om till lite lämpligare outfit och ladda för ett härligt lerigt och blött löppass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!