header

header

24 mars 2012

Händelserik lördag!

Denna lördag har det minst sagt hänt grejer, stora grejer!! Jag har varit med om en rolig och stor sak och missat en väldigt stor och rolig sak.

I dag var dagen då vi (äntligen) fick ta av stödhjulen på Emmas cykel - vi har försökt vid x antal tillfällen förut men då har det varit tvärt nej. Men i dag så fick pappan skruva bort hjulen och efter några varv här ute på gården så KUNDE EMMA CYKLA helt själv!!!! Detta är stort och mitt mamma-hjärta sväller av stolthet! Ännu ett bevis på att vår lilla tjej inte är så liten längre........ Det som grämer mig lite är att jag inte fick vara med och se detta "live" när det hände. Jag fick en film skickad till mig på mobilen (& då kom det en tår i ögat) för i dag har jag inte varit hemma på hela långa dagen utan i dag har jag och över 20 andra tjejer varit på MÖHIPPA!!!

Det är nämligen så att vi ska få gå på bröllop här i vår då världens bästa Carlsson ska byta efternamn och bli fru! Ser verkligen fram emot att få dela den här dagen med min goa kompis och hennes (blivande) man. Som sig bör så ska ju den blivande bruden få en möhippa och i dag var det som sagt dags! Oj vad det har tisslats och tasslats och planerats i smyg den senaste tiden. Jag har t.o.m. undvikit att prata med min kompis (sorry) av rädsla för att försäga mig - det skulle inte vara första gången det hände :). 8.30 i morse samlades alla deltagare nere vid Systemet på stan där vi inväntade dagens offer :). Måste säga att jag tycker att det var en kanondag: vi hade fint väder, hade danslektion, spelade Laserdome, grillade hamburgare, lekte lite till, bastade, åt god mat, skrattade och hade kul! Hoppas att du också hade en bra dag kära vän!

Mycket har som sagt hänt i dag men det största för mig är naturligtvis att vår lilla Emma numera kan cykla utan stödhjul!

Nu blir det till att införskaffa en ny cykel! Har ju lovat att lillan skulle få en ny hoj när hon lärde sig cykla på riktigt och man ska ju hålla vad man lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!