header

header

18 februari 2012

Trött lördag!

I dag har det inte varit någon höjdardag måste jag tyvärr erkänna (tur då att jag var på en mycket trevlig födelsedagsmiddag tillsammans med goa tjejkompisar i går kväll). Vaknade upp efter en natt då jag knappt sovit något överhuvudtaget och lägg där till att jag sovit apdåligt i 2-3 veckors tid nu - då kanske man kan föreställa sig hur jag känner mig - suck. Önskar verkligen att man kunde få sova åtminstone en hel natt utan att vakna en enda gång.

Kände inte ett skit för att träna men visste att om jag inte gjorde det så skulle humöret bli om möjligt ännu sämre. Tvingade mig ut på ett riktigt lugnt distanspass och det var faktiskt skönt. Träffade även på en kompis, Bodil, i spåret och vi hann åka lite tillsammans :). Det var inte i går vi gjorde det så det var riktigt kul!

Efter förmiddagens kraftansträngning gjordes det inte mer än nödvändigt och med tanke på att benen, framför allt låren är tokstumma, så var det kanske bra. Vi tog oss dock till Kupolen en sväng och där hittade jag ett par svarta stretchjeans till ett bra pris. Men faktum kvarstår - tror fortfarande inte att designvärlden har insett att människan tränar och därmed kan ha bl a vadmuskler. Tycker inte att mina är abnormt stora men lik förbannat är det alltid där brallorna sitter åt så man nästan får klaustrofobi. Nej, ska väl göra ytterligare ett försök att hitta ett par "riktiga" jeans här i Borlänge men det är sista försöket. Annars får jag sätta mitt hopp till ett besök i grannstaden eller hemma i Värmland.

I kväll blir det Melodifestivalen och jag ska erkänna att jag har tjuvlyssnat på alla bidrag. Inte lika dåligt som förra gången men inte heller lika bra som första gången. Har hört två låtar som jag tycker var ganska ok, får väl se om dom går till final eller inte.

Bjuder på en bild från gårdagens skridskotur i det fantastiska vädret och ignorerar att det småregnar och blåser ute.

Nu ska jag försöka väcka mina stumma lår och ta mig in i köket där sambon har lagat mat!

Go kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!