header

header

5 februari 2012

Tebaks i Borlänge.

Så var Värmlandsvistelsen över för den här gången (suck). Efter lunch i dag packade lillan och jag in oss i Audin och åkte tillbaka till Borlänge igen. Måste säga att dagens resa gick bra, även den utan dvd i bilen, men den var dryg. Många bilar ute på vägarna och fruktansvärt halt. Det var längesen jag upplevde en sådan halka och jag är glad att vi tog det lugnt och att Emma inte ledsnade ur under de tre timmar det tog i dag.

Har haft det alldeles underbart hemma i Fagerås - som vanligt med andra ord. Ätit gott, tränat bra (trots snöbrist, men nu är å andra sidan löpformen på g), kunnat slappa och bara vara, sovit hyfsat och fått vara med mamma och pappa! Ska erkänna att jag gladeligen har lämnat över lekandet till mormor och att jag suttit med näsan i en bok. Detta var en bok som verkligen kröp under skinnet på mig och inte lämnade mig i fred förrän den var utläst i förmiddags. Boken heter I det förflutna och är skriven av Kate Morton. Det är ingen myspysig bok utan det är rent av en ganska otrevlig stämning i den men ändå är den fruktansvärt svår att släppa från sig och tar oväntade vändningar till sista sidorna. Klart läsvärd!

En sak som jag lovat mig själv nu när jag varit hemma i Fagerås är att jag på allvar ska ta och försöka stressa ner. Tänk vad mycket bättre man mår bara man tar det lite lugnare, för att inte tala om att man blir gladare! Finns verkligen ingen anledning att hela tiden sträva efter att "prestera" och hinna göra allt. Det är inte värt det om det tar bort glädjen i livet och man hela tiden är sur över det man inte hinner med. Nej, nu är det skärpning som gäller på den fronten!

I morgon är en ny vecka igen och det ska bli en bra vecka har jag bestämt - ingen stress och inga sjukdomar! Men först ska vi invänta sambons hemkomst - han kommer äntligen hem från Tyskland där han varit och vallat till Team Exspirits åkare. Damerna sopade visst hem samtliga platser på pallen - Grattis Susanne till segern!

Nu blir det till att försöka få upp värmen här hemma. Ingen har ju varit hemma och eldat när det varit som kallast och det känns kan jag lova!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!