header

header

24 februari 2012

Ska det va så här?

Jaha, så verkar det som att vintern får ge vika och den f-bannade våren har kommit för att stanna. Detta uppskattas INTE av mig kan jag säga. Fattar inte att det ska vara likadant VARJE år. Att det ska kännas lika jobbigt att höra droppandet från taken, fåglarna som kvittrar glatt och snön som försvinner alternativt blir allt smutsigare för varje dag som går. Det andra tycker är mysigt och ett glatt tecken på att värmen och ljuset är tillbaka har precis motsatt effekt på mig. Det enda jag känner för att göra är att gå i ide och inte komma fram på ett väldigt långt tag.

Har i två dagars tid trotsat värmen och kämpat på i skidspåren men jag kan ärligt säga att det inte varit det minsta kul. Det är inte speciellt roligt att åka skidor när man knappt glider en centimeter, när man nästan stannar i utförsbackarna och man får kämpa hela tiden för att ta sig framåt. Så här ska det inte vara i februari. Då ska det vara ett par minusgrader, kallt i snön och vintrigt! Så det så!

Jag ska inte bara gnälla för det har varit två ganska bra dagar också - förutom det med skidåkningen och att det är varmt ute. I går kom mamma och pappa och ska stanna tills på söndag - glädje!! - och sen har en kompis bott här ett par dagar. Detta innebär att jag har haft sällskap när sambon än en gång varit på vift. Bra för jag gillar verkligen inte att vara ensam här hemma.

Nu blir det fredagsmys och lite tv-tittande!

Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!