header

header

8 februari 2012

Säsongens första tävling!

I förmiddags var det dags för årets och säsongens första tävling för familjen Henriksson/Åberg. Det var Emma som skulle åka Barnens Vasalopp på dagis så i morse skulle pjäxor, stavar och skidor med.

Emma hade som önskemål att både jag och sambon skulle komma och titta och naturligtvis så offrade vi lite jobbtid och åkte och kollade. På startlinjen stod hon laddad och när fröken körde av startskottet (blåste i visselpipan) så var hon iväg. Hej vad det gick! Det var så kul att se både små och stora barn pinna på i spåren och det var många stolta barn som gick i mål! Papparazzi som man är så var naturligtvis kameran med och jag följde med på de varv hon åkte och fotade. När hon åkt två varv tyckte hon att hon åkt klart och ville hellre åka i pulkabacken i stället och då var det dags för en annan att åka tillbaka till jobbet.

När jag hämtade Emma på dagis var det en stolt tjej som kom och visade att hon minsann fått både medalj och diplom efter tävlingen i dag och varm saft! Ytterligare en "guld"-medalj att lägga till samlingen och hon tyckte att det hade varit kul - och det är ju det som är huvudsaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!