header

header

29 januari 2012

Vackra vintersöndag.

Åh, vilken bra dag jag/vi haft här hemma idag! Om lördagen var pisstråkig igår så har söndagen varit desto bättre idag!

När jag vaknade i morse, något tidigt då en liten i familjen bestämt sig för att INTE sova mera efter 05.30, hade jag inte ont i halsen! Jippi!! Efter att ha vaknat till lagom till klockan 8 bytte jag om och stack upp till Bergebo och tränade. Oj, oj, oj säger jag bara. Naturen visade sig verkligen från sin bästa sida denna vackra morgon. Snöiga granar, gnistrande snö, fina spår, en sol som letade sig upp över grantopparna, en himmel som brann, tystnad och fäste under skidorna - vad mer kan man begära?? Det var verkligen helt underbart där ute och en bättre start, om man bortser från den tidiga väckningen, är det svårt att få på en dag.

Några timmar tillbringades inne då lunch skulle ätas och golv dammsugas. Försökte få ut den lilla i det fina vädret men icke! Efter mycket om och men lyckades vi lura ut "innekatten" och leka i snön. Vi hann med att ha snöbollskrig, åka spark och busa. Jag fick även en härlig promenad med en god vän i det underbara vädret.

Gött i solen!

Nu sitter jag och dottern här inne och är röda om kinderna och lite trötta båda två - frisk luft brukar som bekant ha den inverkan :). Känns som om batterierna är laddade och att vi är redo för en ny vecka. Hoppas att den börjar lika bra som den här är på väg att sluta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!