header

header

6 januari 2012

Trettondagen.

Äntligen en riktig vinterdag! Att man kan bli så glad över lite sol och snö!!! Humöret steg med en si så där hundra pinnhål på skalan idag när jag i morse for till Bergebo och körde ett härligt pass på skidor. Det blev några mil som avverkades när solen sakta letade sig upp över grantopparna och spåren fylldes av glada människor. Eftersom det var vinterns första klassiska pass för min del så har jag börjat betala priset nu i kväll - ljumskarna börjar så sakteliga ömma och det kan bli problem att sova i natt (men det är det värt).


Även Emma kände för att åka lite så efter lunchen blev det ytterligare en tur till skidspåret. Hon och pappa skulle åka och även jag fick följa med: Du kan ju följa med och fotografera mamma!". Så det var bara att packa med sig kameran och följa med och fota. Det är så himla kul att se henne åka och hur fort barn lär sig saker. Hon har bara åkt med sina "riktiga" skidor tre gånger men redan är vurporna färre och balansen betydligt bättre!

I kväll är det New Moon på svt - det finns en stor risk för att undertecknad kommer att se på kanal 1 klockan 21. Men först är det ju På spåret.

Trevlig trettondag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!