header

header

22 januari 2012

Söndagsfika i Torsång.

Efter lunchen i dag var vi alla sugna på något gott. Emma hade önskemål att vi skulle åka till Torsångs café och fika och eftersom vi andra tyckte det var en bra idé blev det dit vi for.

Emma ville ha glass, sambon morotskaka och dammsugare och jag slog till på en morotskaka, chokladboll och varm choklad. Herre jösses va gôtt det var! Det är nog tur att det är långt mellan gångerna vi är i väg och fikar för skulle man lassa in så här mycket ofta, vet jag inte hur det skulle sluta ;-).

Varm choklad med grädde -mmmm.

Morotskaka & chokladboll.

Har inte bara fikat denna söndag. I morse var jag åter ute tidigt i skidspåren och ännu en gång avverkades 2 timmar. Det gick dock inte lika lätt i dag men det var ett välbehövligt pass då jag behövde rensa huvudet rejält. Har även hunnit med att läsa lite i min nya bok: Gryningstimme mellan tvättmaskinerna som gått här i dag. Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt från endast tre personer??

I morgon är det ny vecka och nya möjligheter som det så fint heter. I kväll blir det lugnt och kanske att kika på premiäravsnittet av Så ska det låta.

Trevlig söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!