header

header

20 januari 2012

Mår illa.

När man läser dagens rubrik kan man lätt tro att jag, liksom många andra, har drabbats av vinterkräksjukan men så är det inte. Har nämligen tillbringat denna fredagkväll med att proppa i mig marängsviss (hur det nu stavas??) och kan lätt säga att det blev lite för mycket av det goda. Så nu sitter jag är och mår illa. Att man aldrig lär sig!

Denna fredag vet jag egentligen inte vad jag/vi har gjort men dagen har gått i ett rasande tempo i alla fall. Hela morgonen gick åt till att få mig och Emma klara för att åka och hämta en kompis vid kl 10. Var sen i väg på behandling och där hade jag tur i dubbel bemärkelse. Inte nog med att jag blev bättre i kroppen, jag kom även därifrån med ett par nya löpskor! Det är lite komiskt för i förrgår när jag var ute och sprang tänkte jag tanken att jag skulle behöva ett par nya skor. Eftersom skorna, ett par Asics, satt som ett smäck var det bara att slå till. Nu är det bara att hoppas att benen känns lika lätta som skorna när man ska ut och springa :).

Under resten av dagen hann vi även med ett besök på Kupolen och lite lek ute. Hade bestämt mig för att inte städa i dag men väl inne längtade jag efter doften av nystädat och 2 timmar senare luktade hela huset rent! Me like!!

Inför helgen har vi inget särskilt förutom träning bokat. Ganska så skönt måste jag säga. Gött att kunna göra vad som faller en in.
Go fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!