header

header

7 januari 2012

En tyst dag.

Den här lördagen har jag gjort något jag aldrig tidigare har gjort - jag har varit tyst (nästan) en hel dag! Tänkte först att det här kommer aldrig att gå men det gick faktiskt mycket lättare än jag trodde :).

Vad är det då för konstigt jag gjort kan man ju undra?? Jo jag har varit på ett tyst mini-retreat. Det var min goa granne, tillika kompis Emma som undrade om jag ville följa med henne och en annan kompis på detta. Först fattade jag inte vad det var men när jag fick veta att det skulle vara en kombination av avslappning, mind-fullness, yoga och meditation tänkte jag att det här är nog precis vad jag behöver! Anmälde mig men velade hit och dit om jag verkligen skulle gå men till slut tog sambon och bestämde åt mig så i morse for jag iväg.

Måste säga att den här upplevelsen var något utöver det vanliga och jag ångrar inte att jag for dit. Har fått lära mig mycket om vad man ska tänka på för att kunna slappna av och framför allt att man måste hitta tid i vardagen och öva sig på just detta. Ska verkligen försöka att bättra mig och ta mig tid till att stanna upp i vardagen och sluta stressa över precis allt hela tiden. Vet ju att Rom inte byggdes på en dag och att mitt beteende inte kommer att ändras över en natt men jag ska verkligen ge det hela en ärlig chans!

Om någon känner sig sugen på att testa detta så kan jag varmt rekommendera att kontakta tjejen, Lizah Almgren, som höll i kursen.

Nu blir det till att försöka få den lilla i säng innan det är dags för Sporten & Stjärnorna på slottet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!