header

header

5 december 2011

Ren

Eftersom det snart är jul och jag tycker att jag varit relativt snäll i år så köpte jag en för tidig julklapp åt mig själv idag.

Har länge letat efter en parfym som inte luktar allt för starkt utan bara fräscht och gott (med tanke på mitt luktsinne är det det med att lukta för starkt lite marigt - det mesta luktar nämligen för starkt). Lagom till jul så finns det här setet hos Kicks.


Det är märket Clean som samlat sina bästsäljare Warm cotton, Fresh shower & Fresh laundry. Och dom luktar himmelskt - inte starkt utan bara gott!

2 kommentarer:

  1. Åh, du kunde fått köpa av mig billigt :-) Har tröttnat på mina, men så är det ju med parfymer. Vi kanske kunde bytt, du kanske har nåt som du tröttnat på som jag vill ha. Kram från förkylda mig.

    SvaraRadera
  2. Attans att jag inte visste det ;-). Visst är det så att man tröttnar på parfymerna. Mitt största problem är snarare att jag köper en parfym som jag tycker luktar gott o sen när jag har den på mig får jag ont i huvudet. Jag har några sådana flaskor här hemma så det är bara att kika över o se om något passar. Krya på dig! Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!