header

header

26 december 2011

Julen 2011.

Jaha, så sitter man här på kvällen på annandagen och julen lider mot sitt slut. I morse lämnades föräldrahemmet i kära Värmland och man är åter i Borlänge - det känns väl så där ska erkännas men det blir nog bra om ett par dagar.

Måste erkänna att trots avsaknaden av snö så har julen varit riktigt mysig och lugn. Jag har tränat, slappat och tagit middagslurer nästan varje dag, träffat barndomsvänner och umgåtts med nära och kära -precis som man vill ha det på julen! Jag har fått många fina julklappar och kan inte vara mer än supernöjd med allt jag/vi fått. Stort tack mamma, pappa, Marcus och Emma för en helt suverän jul!

Nu är vi som sagt tillbaka i Borlänge och även här lyser snön med sin frånvaro. Visst är det trist men det är väl bara att gilla läget. Får väl se det positiva i att löpformen kanske kan ordna till sig - har redan varit ute och sprungit 5 dagar på raken. När hände det senast?? Fast jag ska väl erkänna att jag helst av allt vill ha snö. Vill ju bl. a. testa de nya skate-skidorna jag fick av sambon och Emma i julklapp och sen att Emma ska få åka på sina nya skidor. Förhoppningsvis så ska väl snön falla igen (och ligga kvar) innan den här vintern är slut.

Tror jag ska smita undan och läsa lite i min julklappsbok: 2 gånger en vana av Denise Rudberg som hittills är helt suverän.

Tack å hej julen, vi ses igen nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!