header

header

31 december 2011

Gott Nytt År!

Sista dagen på 2011. Helt otroligt att ännu ett år har passerat. 2011 har gått otroligt fort och har innehållit både toppar och dalar. Men nu stundar ett nytt år och av någon konstig anledning så tror jag att 2012 kommer att bli ett bra år. Varför vet jag inte men magkänslan säger mig det. Kanske beror det på att jag alltid gillat talet 12 och sett det lite som ett turnummer - vi får väl se om ödet delar denna uppfattning.

Varje nyårsafton brukar jag ge mig själv några nyårslöften. Oftast brukar jag hålla dem men en del går det si så där med. I kväll tänker jag inte ge några löften utan jag tänker sätta upp mål inför det nya året i stället. Känns inte lika "hårt" med mål som löften. Mål känns bättre att försöka uppnå än att man ska försöka hålla löften som man kanske bryter och då känner sig lite misslyckad. Vi får väl se om det går bättre med mål, ska i alla fall försöka. Vilka mina mål för 2012 blir behåller jag för mig själv men om jag lyckas uppnå dem ska jag naturligtvis berätta :).

Nyårsafton brukar ju innebära fest och firande och för vår del så blir det till att fira här hemma. Tror det passar oss ganska bra då både jag och sambon är lite slitna efter alla förkylningar. Nu blir det till att fixa lunchen och sen fila på nyårsmenyn som bestämdes så sent som för en timme sen - ingen direkt framförhållning här inte ;), Slutligen vill jag passa på och önska alla ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att 2012 blir ett bra år inte bara för mig utan för alla!

Vi hörs igen nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!