header

header

10 november 2011

Startskottet har gått!

I dag small det! Jag har på allvar inlett julen 2011 i dag!! I eftermiddags blev det en sväng till Kupolen och dom första julklapparna har inhandlats! Det är inte utan att jag känner mig lite stressad över just klapparna i år - lite onödigt då det faktiskt "bara" är november - men det är så jag funkar. Blir lätt stressad när läget inte är helt under kontroll (läs när allt inte är inhandlat och klart) och jag inte vet ännu vad jag ska köpa till alla. Men jag har ju några veckor på mig så jag borde ju hinna fixa åtminstone en klapp till var och en :).


Resten av eftermiddagen tillbringade jag med att städa, dötrist var det, men nu är allt skinande rent. Me like! Hann även med ett lätt styrkepass i sällskap av junior. Har äntligen kunnat smyga igång med träningen så smått och det är tur kan jag lova. Hade jag fått lov att vila från träning fler dagar/veckor tror jag på allvar att inte bara min fysiska hälsa utan även den mentala skulle gått i botten. Inte nog med att det är jäkligt skönt att röra på sig och bli fysiskt trött, träning är för mig en slags terapi/ventil/mental träning. Aldrig kopplar jag av och vilar huvudet så mycket som när jag tränar. Aldrig löser jag problem så bra som när jag tränar. Träning är alltså inte bara bra för kroppen utan även för knoppen (om nu någon mot all förmodan inte skulle veta det ;) ).

I morgon är det fredag (igen) - borde kanske oroa mig för mitt julhandlande när tiden går så här fort - och vi är lediga, Emma och jag. Har bestämt med några kompisar att besöka en lekpark på fm (om vädret tillåter) och sen äta lunch ihop. Det senare passar mig utmärkt då det fortfarande inte har blivit roligt att laga mat.

Nu är det dags att läsa saga och försöka få den lilla att sova. Misstänker att det kanske inte går helt smärtfritt då sambon är i Ryssland och det brukar vara svårare att sova, både för den lilla och mig, och sen är det ju fullmåne.....

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!