header

header

20 november 2011

Pyssel & bak.

Den senaste tiden har det pysslats flitigt här hemma. I princip varje dag är det något nytt som tillverkas och kreativiteten flödar hos vår lilla 4-åring. Det är verkligen kul att se vilken idérikedom och fantasi som finns i det lilla huvudet!

I fredags var vi hos vänner och julpysslade. Det var sex 4-åringar och tre 3-åringar så jag kan lova att det var färg och glitterlim både här och där innan vi pysslat färdigt :). Resultatet av Emmas pyssel syns här nedan: 2 ljuslyktor, 1 glitterhjärta och 1 kort.

Även jag har fastnat i träsket när det gäller att pyssla och det har därför blivit några turer till Panduro. Härom sistens hittade jag ett kit som jag fastnade för. Hade tänkt att jag och Emma skulle göra det tillsammans men när jag packade upp förpackningen här hemma insåg jag snabbt att det var liite för avancerat för henne så jag fick göra det själv. Måste erkänna att det faktiskt var kul och här syns några av mina pepparkakor.


I morse drog jag och Emma igång årets julbak och när vi var färdiga doftade det gott av lussekatter i hela huset! Även i kväll blev det lite bak. Den här gången var det white chocolate chip ginger cookies (från Leila Lindholms A Piece of Cake) som fyllde huset med sin doft!


Annars har helgen mest kretsat runt Vinterstudion där världscupen i längdskidor har avverkats. Har dock inte bara suttit i tv-soffan utan har tränat så smått och gjort undan lite måsten och fikat hos kompisar. I morgon är det jobb, dagis och vardag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!