header

header

30 oktober 2011

Trôkhelg.

Om det är någon som är känslig mot gnäll så uppmanar jag vederbörande att sluta läsa NU för i dagens inlägg kommer jag gnälla av mig lite!

Sitter här och önskar att den här helgen ska ta slut pronto! Tror aldrig att jag varit med om maken till skittråkig och dötrist helg. Har varit ensam här hemma då sambon roat sig i södra Sverige och det spelar ingen roll att vi har världens goaste lilla tjej här hemma - den här helgen kommer inte gå till världshistorien som en kul helg.

Inte har det gjort saken bättre att jag har en f-bannad hosta som vägrar ge med sig heller. Energin och lusten till att hitta på saker har varit som bortblåst - inte så kul när man börjar kraxa så fort man gör något. I normala fall brukar det gå ok att vara själv här hemma bara man kan träna men när man inte kan ens det då är det verkligen pesten! Om jag har stort behov av att träna när jag är frisk för att må bra, så har jag ännu större behov av det när jag är själv hemma. Fy farao för att ha det långt till sina föräldrar! Tänk att bara kunna få hjälp 1 timme om det kniper eller få 1 timme för sig själv (hoppas att alla som har sina föräldrar/svärföräldrar i närheten uppskattar det!). Det var länge sen jag längtade hem till Fagerås så som jag gjort i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!