header

header

14 oktober 2011

Besök hos vänner!

Efter en tidig väckning i morse satte vi fart och packade väskor, matsäck och så småningom oss själva i bilen och åkte på en liten road-trip. Det var Emma och jag som var ute på, för oss, okända vägar och till slut (efter några felkörningar) kom vi fram till vårt mål.

I dag har vi nämligen varit utanför Långshyttan och hälsat på våra kompisar Jennifer, Ebba & Joakim i deras nyinköpta sommarstuga. Åh, vilket mysigt ställe! Jag kan verkligen förstå att våra vänner föll för stugan och vill vara där så mycket som möjligt!

När vi kom fram lekte barnen lite innan vi packade vagnarna fulla och begav oss ner till sjön. Där blev det mera lek och lunch i det fria med efterföljande fika. Det är konstigt att maten alltid smakar godare utomhus men det gör den! Mera lek och bus ute innan vi åter gick in och fortsatte leka. Fram emot halv två packade vi in oss i bilen och kom, utan felkörningar, hem igen. Stort tack Jennifer, Ebba & Joakim för en kanonfredag hos er!

Resten av dagen mös vi och läste, krattade löv och när sambon kom hem stack jag ut på ett efterlängtat rullskidpass - som för övrigt gick skitbra! Nu blir det att kolla på Idol innan det blir lite läsning i En dag.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!