header

header

28 augusti 2011

Presenter!

Hade fått nys om en nyöppnad affär i Sysslebäck där det skulle finnas fina grejer! Lite nyfiken blev man allt så i går förmiddag for jag, mamma och Emma dit för att kolla runt. Blev glatt överraskad då det verkligen fanns mycket fint där - inte precis vad man väntat sig av lilla Sysslebäck! Affären heter KN Mode och har främst kläder och accessoarer men även lite heminredning. Om någon har vägarna förbi kan jag varmt rekommendera ett besök där!

Jag fastnade direkt för denna kofta så den fick det bli!



Eftersom mamma var med och hon är himla snäll så fick jag även en blus och en väska som jag också fastnade för!

Det syns inte här men blusen är rosarutig och "skrynklig" - äntligen ett plagg man slipper stryka!


Den här väskan blev min efter att mamma först lurat mig genom att köpa den till sig själv och efter att hållit mig på halster några timmar, gav den till mig - stort tack mamma!

I morgon är det vardag igen men det är bara att bita ihop. En sak som jag ska göra och som jag längtat såååå mycket efter är att springa igen. Har inte sprungit på 2 veckor!!!! pga att jag har haft/fortfarande har ont i ena hälen men nu har jag tröttnat på att bara cykla, styrketräna och åka rullskidor. Nu får det bära eller brista!! I morgon drar jag på mig löpskorna igen!

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!