header

header

24 maj 2011

Yr

Dagens rubrik skulle väl i och för sig kunna beskriva mitt allmäntillstånd då jag är ganska "yr" av mig men i dag har den faktiskt en annan innebörd.

I lördags när jag vaknade fick jag uppleva den icke så trevliga känslan av att inte ta sig ur sängen pga att hela rummet snurrade och taket "kom emot" mig. Fick göra två försök innan jag tog mig ur sängen. Otäckt var det men envis som jag är så hade jag ju bestämt mig för att träna och träna skulle jag!!!!! Valde dock att inte springa ensam i skogen utan tog en runda med cykeln i stället. Det gick hur bra som helst men när jag låg på golven och skulle stretcha - samma sak igen. Drygt! Det blev till att ta det vackert resten av dagen. Somnade tidigt och sov hela 9,5 timmar -när hände det senast??

Söndag morgon, kände inget. Samma som lördagen - ett pass på racern, kände inget men när jag skulle stretcha - yr, yr, yr. Tillbringade resten av dagen i sängen -attans tråkigt.

Måndag morgon, kände inget. Åkte till jobbet. Väl där fick jag ge upp efter 2 timmar och åka hem och lägga mig. Vad är det som händer?? Det brukar ju aldrig vara något fel på mig?? Som tur är har vi en god vän som är osteopat och i morse fick jag åka till honom för att få hjälp. Efter några: "Det här ser inte särskilt bra ut Carina", ganska mycket massage, lite knäckande och några yrselanfall på massagebänken så känns det betydligt bättre. Troligtvis kommer yrseln från nacken och ryggen som var, för att citera Leon: riktigt dålig. Men nu känns det som sagt bättre.

Nu ska jag göra något riktigt tråkigt: fixa lunch till mig själv.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!