header

header

29 april 2011

Det har inte......

varit min dag varken i dag eller i går. Man kan lugnt säga att den här dagarna inte kommer gå till världshistorien som de mest lyckade jag kommer att minnas.

Allt började igår då jag skippade lunchen för att hinna träna innan jag hämtade på dagis (sambon borta i jobbet). När jag skulle ta fram nyckeln till förrådet där mina cyklar står så fanns den inte där, letade ett bra tag men icke - nyckeln var puts väck (behöver jag ens nämna att reservnyckeln också är borta). Ringde sambon då jag var övertygad att han fått med sig nyckeln till Norge. Inget napp där och förresten vad skulle han ha gjort om han hade haft den med sig?? Inte direkt så att han kunde komma över med den. Jag var minst sagt asförbannad - kan bli så när min träning inte blir som jag tänkt mig. Efter att ha lugnat ner mig hämtade jag lillan och det blev ett aptråkigt styrkepass i stället - inte det jag behövde direkt. Kan meddela att nyckelj-vln dök upp i gårkväll då jag råkade stöta till lillans stövlar..... Tänkte att det kan inte bli värre i morgon (alltså idag).

Trodde att jag skulle fått sova längre än till klockan 6 i morse då den lilla somnade sent i går men ack vad jag bedrog mig. Inte heller blev jag särskilt glad att höra hennes ljuva stämma då jag varit uppe i natt och fixat då en olycka hände i sängen hon låg i. Kändes extra surt då jag var ensam hemma då sambon var ute och for i jobbet - behöver jag säga att hans jobb inte har stått särskilt högt i kurs hos mig dom senaste dagarna.

Så min fredag har bestått av tidig väckning, tvätt av inte mindre än 7 maskiner, trots till dess förbannelse från junior och ett tålamod som inte varit det bästa från min sida. Hade jag kunnat hade jag bara satt mig i bilen och dragit iväg men nu gick ju inte det precis.

Nu ska jag försöka att lägga dessa skitdagar bakom mig och i helgen ska det bli många och låååånga träningspass och massor av egentid för min del!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!