header

header

23 mars 2011

Tur!

För ca 1 månad sen köpte jag, som jag tidigare nämnt, en ny kamera på Elgiganten. Eftersom dom har prisgaranti i 30 dagar har jag hållit korpgluggarna öppna när reklambladen trillat ner i brevlådan och i söndags hände det! Ett reklamblad från Siba visade att de hade exakt samma kamera, det enda som skilde var färgen, till ett betydligt billigare pris. Attans pelikan! Skulle jag orka åka dit eller skulle jag strunta i det och gå och gräma mig??

Kände mig som en pensionär när jag klev in på Elgiganten med reklambladet, kvittot och kameran i högsta hugg. Hade inga större förhoppningar om att jag verkligen skulle få tillbaka några pengar........ men det visade sig att jag hade rätt! Prisgarantin gällde och jag lämnade affären 540 kr rikare! Lita på att jag kände mig nöjd!
Min pärla! (bild lånad från letsgodigital.org)

Lillan och jag kamperar själva här hemma i hela två dagar när sambon är i Norge. Lite drygt att vara själv med allt vad det innebär men bara jag försöker tänka positivt och inte stressa så ska det nog gå bra. Har ju haft svärmor/farmor här från lördag till i går så vi har blivit sååå bortskämda. Det är så himla skönt att bara kunna släppa allt och få göra som man vill och sen är det skönt för lillan att få vara lite med farmor också. Stort tack för att du var här och hjälpte oss Christina, du anar inte hur mycket det betyder!

Nu ska jag försöka bota min huvudvärk och få med mig den lilla ut i blåsten!

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!