header

header

23 mars 2011

Shopping......

.....dock inte till mig själv utan till den minsta i familjen. En sak som man märker när man har barn är att dom växer otroligt fort. Byxorna hänger på trekvart, ärmarna i alla tröjor är för korta och skorna är för små. Inte så mycket att välja på mer än att fixa nytt, nytt, nytt och åter nytt. Efter att ha varit ute i snålblåsten fick vi båda nog och tog en repa till Kupolen i stället. Gjorde en del "fynd" och utnyttjade min "pensionärstalanger" i form av rabattkuponger och erbjudanden :).



Nya stövlar och gympadojor (de senare är en kompromiss då den lilla ville ha prinsessdojor och mamma ville köpa lite coolare skor. Ingen fick sin vilja igenom fullt ut. Mamma kunde dock inte förhandla bort lite glitter.....)











Tunika från HM och klänning från Lindex (till vänster). Gosig flecce och skaljacka från Lindex och mössa från HM (till höger) Även här fick undertecknad ge sig. Hade velat köpa en turkosblå flecce men den lilla propsade på en lila. Vad gör man inte för shoppingfriden :).

Nu återstår inte mycket av den här dagen. Ska få den lilla i säng och sen ska jag försöka att hålla mitt löfte till mig själv - att vila och inte träna två dagar på raken. Känner mig lite hängig och tänkte ge kroppen en chans att återhämta sig.

Go kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!