header

header

28 mars 2011

Nu är det gjort!

Vår lilla tjej har blivit så stor att hon har slutat med nappen!!!!! Jösses vad jag har oroat mig för detta för nappen har varit bland det käraste hon haft - tillsammans med Hugsy och snutten så klart. Vi har bearbetat henne under en längre tid och i och med att två par av våra vänner skulle få barn nu i vår/vintern så tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle. Hon hade två nappar kvar och den första lämnade hon i egethändigt inslaget paket när lilla grann-tjejen kom till världen.

För en vecka sen kom nästa lilla tjej och vi började förbereda Emma på att det var dags att lämna i väg den sista nappen. I lördags var det då dagen D här hemma. Emma bestämde att idag skulle hon lämna nappen. Sagt och gjort, vi for iväg och hon var såå stolt när hon fick lägga nappen brevid lilla Tuva. Vi for till affären och hon fick för första gången köpa lösviktsgodis och det var en stolt tjej som kom hem med sin godispåse!

När kvällen kom hade vi förberett oss på det värsta men det gick faktiskt över förväntan. Visst var hon ledsen och ville ha sin napp men efter tre sagor blev ögonlocken tunga och hon somnade. Några återfall har hon haft och sagt att hon ångrat sig men summa sumarum så har det gått relativt smärtfritt och nu är den borta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!