header

header

29 mars 2011

Emmas rum.

Förra veckan var jag och Emma till tygaffären Rosa Huset här i Borlänge för att välja tyger till hennes rum. Tyg till gardiner och kuddfodral skulle vi ha. Man kan väl säga som så här att vi inte riktigt har samma inredningssmak jag och min dotter. Så fort hon såg något tyg med prinsessor på lät det: Den här vill jag ha mamma! Eller den här! Men den här då mamma?! Jag lyckades förhandla mig till att gardinerna skulle vara vita med vita prickar men kuddfodralet blev en kompromiss - motiv med 5 myror är fler än 4 elefanter. Nåja, man får ju välja sina strider :).

När vi kom hem ville hon ju att jag skulle sätta mig och fixa allt på en gång men min lust till det hade hastigt och lustigt försvunnit. I dag kom den dock tillbaka så efter hämtning på dagis och lite målande i målarböcker tog jag fram symaskinen och skred till verket. Allt gick relativt smärtfritt trots att en liten "hjälpreda" var med och drog lite här och där. Så nu hänger det nya gardiner i fönstret och ligger nya kuddar i sängen i Emmas rum. Hon blev nöjd och det är ju huvudsaken.













Överst till vänster & höger: den färdiga gardinen. Ovan: kuddarna på plats i sängen.


Nu ska jag försöka njuta av återstoden av dagen och fundera på om jag ska träna eller vila. Huvudet säger en sak och kroppen en annan........


På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!