header

header

16 mars 2011

Cykelpremiär!

I takt med att isen börjat smälta ute har önskemålet från den lilla här hemma blivit allt starkare att få ta fram sin cykel. Eftersom jag självklart ville uppfylla detta önskemål så var det bara att ställa sig och hacka och sopa undan is samt släpa fram stegen och lyfta ner cykeln. Efter lite finjusteringar av höjd på sadel och styre - jo det är någon som växt i vinter - så var det äntligen dags!

I takt med att solens strålar värmer allt mer är det skönt att vara ute och det är mest det vi gör om eftermiddagarna. Det är ganska skönt att lillan nöjer sig med att vara här hemma och att slippa fara iväg. Men det är klart när man har kompisar och en lekpark i närheten samt att man lärt sig göra fart själv när man gungar - då är man (för det mesta) nöjd med tillvaron :).

Eftersom vi är ute en hel del kunde man tro att jag tankat nog med energi men tyvärr lyser den varan med sin frånvaro å det grövsta. Vet inte vad som är fel men det är drygt att konstant känna sig orkeslös oavsett om man tränar, vilar eller bara är. Hoppas dock att det ska ordna till sig inom en snar framtid.

Nu ska jag njuta av ett nytt avsnitt av Gossip Girl. Vi har precis avverkat säsong 1 här hemma och ska nu börja på säsong 2. Intriger på Manhattan - kan det bli bättre??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!