header

header

13 mars 2011

Barnens skidspel!

Efter en vecka fylld av VAB så var junior här hemma frisk lagom till helgen och i dag blev det Barnens skidspel i Falun. Frågade lite försiktigt i går om hon ville åka tävling i morgon och till en början var hon lite tveksam men så nämnde jag att hon skulle få åka i samma spår som Charlotte Kalla ska åka nästa helg och då blev det genast positiv respons: Men mamma! Skojar du med mig???? Så i dag packade vi oss i bilen och for till grannstaden.

Var lite tveksam till om hon verkligen skulle åka när vi väl var där men efter att ha fått svenska flaggan målad på ena kinden så var hon på g. Det gick superbra trots att hon inte åkt alls mycket skidor i vinter men hux flux så kunde hon glida riktigt bra på laggen emellanåt. Visst blev det en och annan vupra och visst hade hon otroligt bråttom och höll på att köra över en och annan konkurrent men summa sumarum så gick det riktigt bra!

På väg in mot mål och den hägrande medaljen!

Den här helgen har, som så många andra helger i vinter, handlat om skidor. Det har varit tävling för Emma, träningar för mig och skidor på tv:n. Men i går kom sambon hem med en överraskning till mig: en ny cykla-till-jobbet-hämta-på-dagis-cykel!!!!!!!! En superfin Cresent var det jag fick så när isen smälter undan på vägarna så kommer bilen att få stå här hemma! Melodifestivalen har vi också hunnit avverka och som vanligt var det helt fel låt som vann. Den enda låt i årets finalfält som riktigt föll mig i smaken var Nicke Borgs Leaving home - en riktig power ballad.
Nu blir det till att krypa till kojs och ladda inför en ny vecka som förhoppningsvis inte ska innehålla några sjukdomar!
God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!