header

header

23 februari 2011

Mmmmm.....

.....vilken härlig dag jag haft idag! Idag den 23:e så startade en av mina absoluta favorithändelser under året. En dag som under hela min uppväxt betytt något alldeles extra och som fortfarande gör det. Vad kan detta vara kan man ju undra?? Jo, bokrean naturligtvis!! I år hade jag varit så förutseende och t.o.m. beställt böcker från nätet men jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att pipa från jobbet och uppleva bokrean in real life också :). Många fynd blev det, mest romaner i olika genrer men även en må-bra-bok. Så nu har jag fyllt på mitt bokförråd rejält och har massor av härlig läsning att se fram emot!


Alla mina fynd!

I eftermiddag hade varken jag och lillan lust att vara ute trots det vackra vädret. Vi var nog båda lite trötta och tillbringade därför eftermiddagen inomhus i stället. Lillan underhöll sig själv och jag tog tag i något jag tänkt göra länge, nämligen att baka. Det blev både vetelängder, mockarutor och kolakakor. Lite assistans fick jag allt i form av en liten tjej som påpassligt nog dök upp så fort det var dags att slicka skålen. Kommer ihåg hur kul man själv tyckte att det var att göra samma sak när man var liten och framför allt gott! Nu är frysen fylld med fikabröd inför den stundande helgen då storfikaren i familjen, min käre far, kommer på besök.

Kolakakor och mockarutor

Naturligtvis var ju min lilla assistent tvungen att fixa lite själv och i värsta Leila-bakar-anda tog hon sig an uppgiften. Kavlade och knådade och förklarade vitt och brett vad det var hon höll på med. Snäll som hon var gjorde hon ju något gott till mig - mandelmassa med smör - resultatet syns här nedan.

Vet inte riktigt hur jag ska klara mig undan denna kulinariska smakupplevelse utan att såra några känslor men något ska jag nog komma på :).

1 kommentar:

  1. Kan inte se titeln på alla böcker du fyndat, men Lycka Nu hade du kunnat få låna av mig :-) Men är det rea så är det...
    Jag shoppade lite också. Blev mest barnböcker. En med VERSALER till Hanna bland annat, som hon redan hunnit läsa ut :-)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!