header

header

20 februari 2011

Brr...

Som det säkert inte undgått någon har det varit riktigt kallt dom senaste dagarna. I vanliga fall brukar jag gilla kyla men när det kryper ner mot -25 tycker tom jag att det är lite väl bistert ute. I fredags var det inte riktigt lika kallt och då passade vi på att tillbringa större delen av dagen ute. Vi var i Bergebo med kompisar och jag höll på att trilla baklänges när Emma deklarerade att hon ville åka skidor inte en utan två gånger och dessutom frivilligt!!!! Det har aldrig hänt tidigare och det värmde ett skidtokigt modershjärta. Att hon åkte riktigt bra och snabbt var en härlig bonus.

I går visade termometern -24 grader och då blev vi inomhus större delen av dagen. Sambon var till Grängesberg och spelade bandyturnering så jag och Emma spenderade dagen på tu man hand. Vi började lite slappt här hemma innan vi begav oss till Friskis för lite jympa. Tror att hon tyckte att det var kul även om det var lite avvaktande i början men när det blev dags att springa blev det full fart! Efter lunch hängde vi på en kompis till Djurås och en inredningsaffär helt i min smak. Emma somnade i bilen på vägen dit och sov sig igenom hela besöket samt resan hem - hon var ju pigg resten av dagen i alla fall :). Hemma igen imponerades vi av Daniel Richardssons framfart i skidspåren - kan kanske bli ett roligt VM i Holmenkollen till veckan. På kvällen var vi bortbjudna till familjen Carlsson/Bingman och blev bortskämda med supergod middag och trevligt sällskap. Barnen hade kul och fixade bl a disco i källaren innan det var dags att varva ner lagom till Melodifestivalen.

I dag verkar det åter bli en kall men vacker vinterdag. Hade så smått tänkt smyga i gång träningen med lite skidåkning men eftersom det är lite väl kallt för skidåkning får vi se vad jag hittar på. En veckas ofrivilligt träningsuppehåll (ja, jag har varit förkyld igen) har gjort att rastlösheten satt klorna i mig men något ska jag nog kunna hitta på........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!