header

header

11 december 2010

Grisöron & sushi.

Veckan som gått har som vanligt susat förbi i rejäl toppfart. VAB, jobba, hämta/lämna på dagis, träna, försöka julfixa lite, försöka vila - allt är som vanligt med andra ord :).

Något som är skönt är att lillan verkar ha kommit över värsta trotsen för den här gången och det kan inte med ord beskrivas hur skönt det är! Vi har riktigt kul här hemma och många roliga/konstiga funderingar kommer det från den lilla. Härom dagen pratade hon med mormor i telefonen. Hon sade väl något som mormor inte hörde och då fick mormor minsann veta vad den lilla tyckte: "Mormor, du hör ju ingenting med dina grisöron!" Jag blev helt paff och brast sen ut i gapskratt, vilket jag även hörade att mormor gjorde. I bland kan man verkligen undra vart den lilla får allt ifrån??

I går hade vi en skön dag som var smockfull från morgon till kväll. På förmiddagen tog vi oss till Falun och mitt gamla jobb där vi hälsade på och fikade lite. Jag fick en inofficiell avtackning (helt enligt mitt önskemål) och fick en superfin glasskål i present. Ett stort tack till mina fina f d arbetskamrater! Till lunch var vi hemma igen och efter avklarat matintag kom sambon hem och jag fick ut och träna - åka skidor i dagsljus - vilken lyx! Träningspasset avklarades med inte helt pigga ben och sen var det bara hem och duscha, snabbstretcha, trycka i sig en banan och sen fara till frissan. Efter några timmar i frisörstolen åkte jag hem till kompisar (där sambon & lillan redan var), satte mig vid dukat bord och åt hemmagjord sushi. Mumma! Snacka om att jag hade en riktig lyx-dag igår!

I helgen ska jag försöka ta det lite lugnt, det blir väl lite träning (när man har piggnat till), försöka jaga ett par riktiga vinterskor och i kväll blir det julbord med mitt jobb i Ulfshyttan. En helg som har alla möjligheter att bli riktigt bra!

Tack å hej å trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!